Η Εταιρεία

οξυγονοθεραπεία - Oxygenium

Η Εταιρεία Oxygenium με έδρα την Αθήνα ιδρύθηκε το 2004 απο τον Βασίλειο Λεων. Ασλάνογλου και τον Κωνσταντίνο Σπυρ.  Ραυτόπουλο.

Κύριος σκοπός της εταιρείας είναι η κατ’οίκον παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ασθενείς με αναπνευστικά ή κινητικά προβλήματα καθώς και η προσωπική προσέγγιση κάθε πελάτη χωρίς διακρίσεις με αίσθημα σεβασμού και επίγνωση της ευθύνης που μας αναλογεί.

Στην εταιρεία Oxygenium θα βρείτε προϊόντα για οξυγονοθεραπεία. Διαθέτουμε προϊόντα των μεγαλύτερων εταιρειών της παγκόσμιας αγοράς ιατρικού εξοπλισμού με άριστη σχέση κόστους-ποιότητας προϊόντος τα οποία θα σας διασφαλίσουν μια επιτυχημένη και ασφαλή θεραπεία-βοήθεια-διάγνωση. Συμπυκνωτές οξυγόνου, ιατρικό οξυγόνο, νεφελοποιητές και οξύμετρα είναι κάποια από τις κατηγορίες προϊόντων που διαθέτουμε.

Η εταιρεία Oxygenium διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα άμεσης εξυπηρέτησης πελατών κατ’οίκον καθ’ολη την διάρκεια του 24ώρου.

Σε συνδυασμό με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό επεκτείνουμε τους ορίζοντες μας σε καινούργια προϊόντα και συνεργασίες, με προτεραιότητες μας την ασφάλεια, την ποιότητα, την σωστή και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Παράλληλα διαθέτει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα όργανα ελέγχου Τεχνικό Τμήμα στελεχωμένο από τεχνικούς με πολυετή πείρα οι όποιοι σας εξασφαλίζουν την συντήρηση η την επισκευή της παλιάς σας συσκευής σωστά και γρήγορα.

Η εταιρεία Oxygenium Β.Ασλάνογλου – Κ.Ραυτόπουλος Ο.Ε. είναι πιστοποιημένη κατα την  υπουργική απόφαση ΔΥ8δ/Γ.Ποικ./1348/2004  και ISO 9001:2015 & ISO 13485:2012  DQS DmbH για την Ορθή Πρακτική Διανομή Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.

Κατεβάστε τον κατάλογο σε ηλεκτρονική μορφή PDF εδώ pdf

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296