« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

ResMed AirSense 10 AutoSet for Her

ResMed AirSense 10 AutoSet for HerΤο Resmed AirSense 10 AutoSet for Her, που διαθέτει άψογα ενσωματωμένο και συνδεδεμένο σύστημα φροντίδας, θέτει καινούργιες βάσεις στη θεραπεία του ύπνου για τις γυναίκες.

Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  Θεραπεία ύπνου ειδικά σχεδιασμένη για γυναίκες.

  Το Resmed AirSense 10 AutoSet for Her, που διαθέτει άψογα ενσωματωμένο και συνδεδεμένο σύστημα φροντίδας, θέτει καινούργιες βάσεις στη θεραπεία του ύπνου για τις γυναίκες. Με νέο κομψό σχεδιασμό και πολλά νέα χαρακτηριστικά άνεσης, το AirSense 10 AutoSet for Her προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο θεραπείας αυτόματης θετικής πίεσης αεραγωγών (automatic positive airway pressure – APAP). Ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες, προσφέρει θεραπευτική ανταπόκριση προσαρμοσμένη ειδικά στις ιδιαιτερότητες των γυναικών που υποφέρουν από αποφρακτική άπνοια ύπνου (ΑΑΥ).

  Αλγόριθμός AutoSet for Her

  Ο αλγόριθμός AutoSet for Her βασίζεται στον δοκιμασμένο και βελτιωμένο αλγόριθμό AutoSet της ResMed, αλλά έχει προσαρμοστεί ειδικά στο μοντέλα αναπνοής των γυναικών

  που υποφέρουν από ΑΑΥ. Είναι η μοναδική συσκευή με έγκριση από τον Οργανισμό

  Ελέγχου Φαρμάκων και Τροφίμων των Η.Π.Α. (U.S. FDA) για χρήση ειδικά σε γυναίκες με άπνοια ύπνου και:

  • Συμβάλλει στην παροχή μεγαλύτερης άνεσης με πιο αργή και μικρή αυξομείωση της πίεσης.
  • Αντιμετωπίζει αποφρακτικές άπνοιες έως 12cm H2O και συνεχίζει να ανταποκρίνεται στον περιορισμό ροής και σε ροχαλητό έως 20cm H2O.
  • Ανταποκρίνεται στους περιορισμούς ροής των γυναικών βάσει ενός δείκτη μίας αναπνοής.
  • Συμβάλλει στην πρόληψη επίμονων συμβάντων με ελάχιστη απόκλιση πίεσης που

  Προηγμένη φροντίδα για τους ασθενείς

  • Χάρη στην ενσωματωμένη ασύρματη τεχνολογία AirSense, το AirView™ παρέχει άμεσα πληροφορίες σχετικά με τη συμμόρφωση των ασθενών σας, συμπεριλαμβάνοντας τις ώρες χρήσης και τα δεδομένα προφίλ στη διάρκεια της νύχτας — τα πάντα άμεσα διαθέσιμα στα χέρια σας.
  • Το Remote Assist παρέχει τη δυνατότητα πρωτόγνωρης ασύρματης πρόσβασης σε ρυθμίσεις της συσκευής για την επίλυση οποιωνδήποτε τεχνικών προβλημάτων απομακρυσμένα. Έτσι, πολλές συνηθισμένες ερωτήσεις για τη θεραπεία μπορούν να απαντηθούν και να επιλυθούν εντός λεπτών.

  Βέλτιστη άνεση

  • Το νέο χαρακτηριστικό AutoSet Response επιτρέπει πρόσθετη προσαρμογή για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.
  • Το νέο χαρακτηριστικό AutoRamp με δυνατότητα ανίχνευσης της επέλευσης του ύπνου, έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει τη θεραπεία όσο το δυνατό πιο άνετη από την πρώτη στιγμή.
  • Ο νέος υγραντήρας HumidAir™ με τεχνολογία ClimateControl διασφαλίζει σταθερή ύγρανση του αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας.
  • Το AirSense 10 AutoSet διαθέτει μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη, εύκολη στη χρήση, με έξυπνο μενού που παρέχει στους ασθενείς τη δυνατότητα γρήγορης πλοήγησης.
  • Το εξαιρετικά αθόρυβο μοτέρ Easy-Breathe™ παρέχει μια φυσική και άνετη κυματομορφή αναπνοής.

  Σαφής επίγνωση της θεραπείας

  • Η ανίχνευση της περιοδικής αναπνοής Cheyne-Stokes (Cheyne-Stokes

  Respiration – CSR) σάς βοηθάει να αναγνωρίζετε γρήγορα οποιαδήποτε

  ένδειξη CSR ώστε να προσφέρετε τη σωστή θεραπεία.

  • Τα δεδομένα θεραπείας μπορούν να προβληθούν και να αποσταλούν ανά πάσα στιγμή με email από τον προμηθευτή ασύρματα μέσω του AirView™ ή μεγαλύτερης χρονικής περιόδου, έως 365 μέρες μέσω τις κάρτας SD που συνοδεύεται με την συσκευή.

  Η ResMed επιβεβαιώνει την χρήση της συσκευής σε αεροπλάνο και πληροί τις απαιτήσεις της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (Federal Aviation Administration – FAA) σε όλες τις φάσεις του αεροπορικού ταξιδιού.

  Μέσω του προαιρετικού μετασχηματιστή DC/DC Converter 24V/90W μπορείτε να λειτουργείτε την συσκευή AirSense 10, ακόμη και μαζί με τον υγραντήρα HumidAir και το ClimateLineAir, παίρνοντας ρεύμα από πηγή τροφοδοσίας 12V ή 24V DC από αυτοκίνητο, σκάφος ή οποιοδήποτε άλλο μέσο με μπαταρία.

   


  Aρχεία

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Διαστάσεις

  116mm x 225mm x 150mm

  Βάρος

  1248gr

  Στάθμη θορύβου

  27 dBA (10cmH2O)

  Εύρος τιμών πίεσης λειτουργίας

  4 to 20 cm H2O (4 to 20 hPa)

  Τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης

  2G

  Ισχύς

  53W (57VA)

  Τροφοδoτικό

  90W

  Θερμοκρασία λειτουργίας

  +5°C to +35°C

  Υγρασία λειτουργίας

  10 to 95%

  Κύκλωμα

  SlimLine 15mm

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296