« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

ResMed AirSense 10 AutoSet

ResMed AirSense 10 AutoSetΜε νέο κομψό σχεδιασμό και πολλά νέα χαρακτηριστικά άνεσης, το ResMed AirSense 10 AutoSet προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο θεραπείας αυτόματης θετικής πίεσης αεραγωγών.

Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  Μια νέα αρχή στις επιλογές θεραπείας

  Μια νέα εποχή στη θεραπεία του ύπνου. Το ResMed AirSense 10 AutoSet, που διαθέτει άψογα ενσωματωμένο και συνδεδεμένο σύστημα φροντίδας, θέτει καινούργιες βάσεις στη θεραπεία του ύπνου. Με νέο κομψό σχεδιασμό και πολλά νέα χαρακτηριστικά άνεσης, το ResMed AirSense 10 AutoSet προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο θεραπείας αυτόματης θετικής πίεσης αεραγωγών (automatic positive airway pressure – APAP) στους ασθενείς σας που υποφέρουν από αποφρακτική άπνοια ύπνου.

  Προηγμένη φροντίδα για τους ασθενείς

  • Χάρη στην ενσωματωμένη ασύρματη τεχνολογία AirSense, το AirView™ παρέχει άμεσα πληροφορίες σχετικά με τη συμμόρφωση των ασθενών σας, συμπεριλαμβάνοντας τις ώρες χρήσης και τα δεδομένα προφίλ στη διάρκεια της νύχτας — τα πάντα άμεσα διαθέσιμα στα χέρια σας.
  • Το Remote Assist παρέχει τη δυνατότητα πρωτόγνωρης ασύρματης πρόσβασης σε ρυθμίσεις της συσκευής για την επίλυση οποιωνδήποτε τεχνικών προβλημάτων απομακρυσμένα. Έτσι, πολλές συνηθισμένες ερωτήσεις για τη θεραπεία μπορούν να απαντηθούν και να επιλυθούν εντός λεπτών.

  Βέλτιστη άνεση

  • Το νέο χαρακτηριστικό AutoSet Response επιτρέπει πρόσθετη προσαρμογή για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.
  • Το νέο χαρακτηριστικό AutoRamp με δυνατότητα ανίχνευσης της επέλευσης του ύπνου, έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει τη θεραπεία όσο το δυνατό πιο άνετη από την πρώτη στιγμή.
  • Ο νέος υγραντήρας HumidAir™ με τεχνολογία ClimateControl διασφαλίζει σταθερή ύγρανση του αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας.
  • Το AirSense 10 AutoSet διαθέτει μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη, εύκολη στη χρήση, με έξυπνο μενού που παρέχει στους ασθενείς τη δυνατότητα γρήγορης πλοήγησης.
  • Το εξαιρετικά αθόρυβο μοτέρ Easy-Breathe™ παρέχει μια φυσική και άνετη κυματομορφή αναπνοής.

  Σαφής επίγνωση της θεραπείας

  • Η ανίχνευση της περιοδικής αναπνοής Cheyne-Stokes (Cheyne-Stokes Respiration – CSR) σάς βοηθάει να αναγνωρίζετε γρήγορα οποιαδήποτε ένδειξη CSR ώστε να προσφέρετε τη σωστή θεραπεία.
  • Τα δεδομένα θεραπείας μπορούν να προβληθούν και να αποσταλούν ανά πάσα στιγμή με email από τον προμηθευτή ασύρματα μέσω του AirView™ ή μεγαλύτερης χρονικής περιόδου, έως 365 μέρες μέσω τις κάρτας SD που συνοδεύεται με την συσκευή.

  Σχεδιασμένος να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ασθενών.

  Ο δοκιμασμένος αλγόριθμος AutoSet της ResMed εξελίχθηκε παραπέρα με την προσθήκη του χαρακτηριστικού AutoSet Response που επιτρέπει πρόσθετη προσαρμογή της θεραπείας APAP. Το χαρακτηριστικό AutoSet Response, που υπάρχει ως επιλογή, προσφέρει όλα τα οφέλη του βελτιωμένου αλγόριθμου AutoSet με πιο απαλές αυξήσεις της πίεσης για επιπλέον άνεση καθώς και τα οφέλη του δοκιμασμένου αλγόριθμου AutoSet, συμπεριλαμβάνοντας βελτιωμένη ευαισθησία στον περιορισμό ροής και στην ανίχνευση της κεντρικής άπνοιας ύπνου (Central sleep apnoea- CSA).

  Η ResMed επιβεβαιώνει την χρήση της συσκευής σε αεροπλάνο και πληροί τις απαιτήσεις της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (Federal Aviation Administration –  FAA) σε όλες τις φάσεις του αεροπορικού ταξιδιού.

  Μέσω του προαιρετικού μετασχηματιστή DC/DC Converter 24V/90W μπορείτε να λειτουργείτε την συσκευή AirSense 10, ακόμη και μαζί με τον υγραντήρα HumidAir και το ClimateLineAir, παίρνοντας ρεύμα από πηγή τροφοδοσίας 12V ή 24V DC από αυτοκίνητο, σκάφος ή οποιοδήποτε άλλο μέσο με μπαταρία.


  Aρχεία

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Διαστάσεις

  116mm x 225mm x 150mm

  Βάρος

  1248gr

  Στάθμη θορύβου

  27 dBA (10cmH2O)

  Εύρος τιμών πίεσης λειτουργίας

  4 to 20 cm H2O (4 to 20 hPa)

  Τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης

  2G – 3G – 4G

  Ισχύς

  53W (57VA)

  Τροφοδoτικό

  90W

  Θερμοκρασία λειτουργίας

  +5°C to +35°C

  Υγρασία λειτουργίας

  10 to 95%

  Κύκλωμα

  SlimLine 15mm

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296