« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

ResMed AirSense 10 Elite

ResMed AirSense 10 EliteΤο ResMed AirSense 10 Elite, διαθέτει άψογα ενσωματωμένο και συνδεδεμένο σύστημα φροντίδας, θέτοντας καινούργιες βάσεις στη θεραπεία του ύπνου.

Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  Το ResMed AirSense 10 Elite, που διαθέτει άψογα ενσωματωμένο και συνδεδεμένο σύστημα φροντίδας, θέτει καινούργιες βάσεις στη θεραπεία του ύπνου. Με νέο κομψό σχεδιασμό και πολλά νέα χαρακτηριστικά άνεσης, το ResMed AirSense 10 Elite προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο θεραπείας συνεχούς θετικής πίεσης αεραγωγών (continuous positive airway pressure – CPAP) στους ασθενείς σας που υποφέρουν από αποφρακτική άπνοια ύπνου.

  Το χαρακτηριστικό AutoRamp

  Με έξυπνο σχεδιασμό που ανιχνεύει την επέλευση του ύπνου, το νέο χαρακτηριστικό AutoRamp καθιστά τη θεραπεία άνετη από την πρώτη στιγμή που ο ασθενής σας θα ενεργοποιήσει τη συσκευή, καθώς ξεκινάει με την παροχή χαμηλότερης πίεσης για να βοηθήσει τους ασθενείς να αποκοιμηθούν με άνεση. Μόλις ανιχνεύσει ότι έχουν κοιμηθεί, αυξάνει την πίεση για να εξασφαλίσει ότι παρέχεται στους ασθενείς το προκαθορισμένο επίπεδο τη στιγμή που το χρειάζονται. Με την επίτευξη του βέλτιστου επιπέδου άνεσης, είναι πιο πιθανό να βελτιωθεί η συμμόρφωση των ασθενών.

  Βελτιωμένη φροντίδα για τους ασθενείς

  • Χάρη στην ενσωματωμένη ασύρματη τεχνολογία AirSense, το AirView™ παρέχει άμεσα πληροφορίες σχετικά με τη συμμόρφωση των ασθενών σας, συμπεριλαμβάνοντας τις ώρες χρήσης και τα δεδομένα προφίλ στη διάρκεια της νύχτας — τα πάντα άμεσα διαθέσιμα στα χέρια σας.
  • Το Remote Assist παρέχει τη δυνατότητα πρωτόγνωρης ασύρματης πρόσβασης σε ρυθμίσεις της συσκευής, που σας βοηθάει να επιλύετε οποιαδήποτε τεχνικά προβλήματα απομακρυσμένα. Έτσι, πολλές συνηθισμένες ερωτήσεις για τη θεραπεία μπορούν να απαντηθούν και να επιλυθούν εντός λεπτών.

  Βέλτιστη άνεση

  • Το ResMed AirSense 10 Elite διαθέτει μια μεγάλη έγχρωμη οθόνη, εύκολη στη χρήση, με νέο έξυπνο μενού που παρέχει στους ασθενείς τη δυνατότητα γρήγορης πλοήγησης.
  • Το νέο χαρακτηριστικό AutoRamp με δυνατότητα ανίχνευσης της επέλευσης του ύπνου, έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει τη θεραπεία όσο το δυνατό πιο άνετη από την πρώτη στιγμή.
  • Το εξαιρετικά αθόρυβο μοτέρ Easy-Breathe™ παρέχει μια φυσική και άνετη κυματομορφή αναπνοής.
  • Ο νέος υγραντήρας HumidAir™ με τεχνολογία ClimateControl διασφαλίζει σταθερή ύγρανση του αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας.

  Σαφής επίγνωση της θεραπείας

  • Η ανίχνευση της περιοδικής αναπνοής Cheyne-Stokes (Cheyne-Stokes

  Respiration – CSR) σάς βοηθάει να αναγνωρίζετε γρήγορα οποιαδήποτε

  ένδειξη CSR ώστε να προσφέρετε τη σωστή θεραπεία.

  • Τα δεδομένα θεραπείας μπορούν να προβληθούν και να αποσταλούν ανά πάσα στιγμή με email από τον προμηθευτή ασύρματα μέσω του AirView™ ή μεγαλύτερης χρονικής περιόδου, έως 365 μέρες μέσω τις κάρτας SD που συνοδεύεται με την συσκευή.

  Η ResMed επιβεβαιώνει την χρήση της συσκευής σε αεροπλάνο και πληροί τις απαιτήσεις της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (Federal Aviation Administration –  FAA) σε όλες τις φάσεις του αεροπορικού ταξιδιού.

  Μέσω του προαιρετικού μετασχηματιστή DC/DC Converter 24V/90W μπορείτε να λειτουργείτε την συσκευή AirSense 10, ακόμη και μαζί με τον υγραντήρα HumidAir και το ClimateLineAir, παίρνοντας ρεύμα από πηγή τροφοδοσίας 12V ή 24V DC από αυτοκίνητο, σκάφος ή οποιοδήποτε άλλο μέσο με μπαταρία.


  Aρχεία

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Διαστάσεις

  116mm x 225mm x 150mm

  Βάρος

  1248gr

  Στάθμη θορύβου

  27 dBA (10cmH2O)

  Εύρος τιμών πίεσης λειτουργίας

  4 to 20 cm H2O (4 to 20 hPa)

  Τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης

  2G – 3G – 4G

  Ισχύς

  53W (57VA)

  Τροφοδoτικό

  90W

  Θερμοκρασία λειτουργίας

  +5°C to +35°C

  Υγρασία λειτουργίας

  10 to 95%

  Κύκλωμα

  SlimLine 15mm

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296