« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

AirSep Focus

AirSep FocusΟ μικρότερος και ελαφρύτερος φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου AirSep Focus για οξυγονοθεραπεία στον κόσμο με δυνατότητα να παρέχει ιατρικό οξυγόνο στην έξοδο 2λίτρα/λεπτό κατά την εισπνοή.

Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  Ιατρικό Οξυγόνο / Οξυγονοθεραπεία

  Ο μικρότερος και ελαφρύτερος φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου AirSep Focus για οξυγονοθεραπεία στον κόσμο με βάρος μόλις 800 γραμμάρια και αυτονομία χρήσης έως 3 ώρες. Επίσης έχει τη δυνατότητα να παρέχει ιατρικό οξυγόνο στην έξοδο 2 λίτρα/λεπτό κατά την εισπνοή.

   

  airsepfocuS

  H AirSep έχοντας ως προτεραιότητα την άνεση και την ευκολία στις μετακινήσεις των ασθενών δημιούργησε τοFocus, τον πιο ελαφρύ και καινοτόμο φορητό συμπυκνωτή οξυγόνου για οξυγονοθεραπεία που φτιάχτηκε ποτέ.

  Ο φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου AirSep Focus είναι απλός στην χρήση χωρίς πολύπλοκα πάνελ λειτουργιών, το μόνο που απαιτείται από τον χρήστη είναι να θέσει την συσκευή στην λειτουργία ΟΝ και αυτόματα χορηγούνται στην έξοδο ιατρικό οξυγόνο 2λίτρα/λεπτό κατά την εισπνοή (λειτουργία pulse).

  Ο AirSep Focus συνοδεύεται από δύο μικρές μπαταρίες διάρκειας 1ώρας/30λεπτών η κάθε μία, οικιακό φορτιστή μπαταρίας 100-240VAC, φορτιστή αυτοκινήτου 11-16VDC και υφασμάτινη θήκη μεταφοράς.

  Όπως όλοι οι φορητοί συμπυκνωτές οξυγόνου της AirSep έτσι και ο Focus έχει έγκριση από της μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες για χρήση εντός αεροπλάνου κατά την διάρκεια της πτήσης.

   

  AirSep Free Style 5_1

   

   

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Καθαρότητα Οξυγόνου

  90% ±3%

  Μέγιστη Εισπνευστική Ροή

  2lit/min

  Βάρος

  1kg

  Διαστάσεις

  16,4cm x 12,2cm x 6,1cm

  Στάθμη Θορύβου

  <55dB

  Ηχητικοί Συναγερμοί

  Υψηλή πίεση, χαμηλή πίεση αναγνώριση άπνοιας , υψηλή θερμοκρασία, δυσλειτουργία συσκευής, χαμηλή φόρτιση μπαταρίας.

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296