« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

Airsep Freestyle 3

Airsep Freestyle 3Ο AirSep FreeStyle 3 είναι ο ελαφρύτερος και μικρότερος σε διαστάσεις φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου για οξυγονοθεραπεία στον κόσμο με δυνατότητα να παρέχει ιατρικό οξυγόνο έως 3 λίτρα*/λεπτό.

Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  Η Airsep είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη ως κορυφαία εταιρεία υψηλής τεχνολογίας ιατρικού εξοπλισμού, με πολύχρονη εμπειρία στους συμπυκνωτές οξυγόνου κατ’ οίκον και φορητούς για οξυγονοθεραπεία.

   

  Ο Airsep Freestyle είναι ο ελαφρύτερος και μικρότερος σε διαστάσεις φορητός συμπυκνωτής οξυγόνου στον κόσμο, με δυνατότητα να παρέχει ιατρικό οξυγόνο μόνο κατά την εισπνοή από 1 έως 3 λίτρα όπου είναι ισοδύναμος με συνεχή ροή καθαρότητας 90% και αυτονομία με την εσωτερική μπαταρία λιθίου έως 3½ώρες με ροή το 1 λίτρο/λεπτό ενώ στα έξτρα αξεσουάρ παρέχεται μπαταρία τύπου ζώνης αυξάνοντας την αυτονομία της συσκευής επιπλέον 10 ώρες με ροή 1 λίτρο/λεπτό.

  Ο Airsep Freestyle επίσης αποτελεί ιδανική επιλογή φορητού συμπυκνωτή οξυγόνου για οξυγονοθεραπεία χάρη στους 3 τρόπους λειτουργίας, εσωτερική μπαταρία λιθίου, οικιακό ρεύμα 220V ή αυτοκινήτου 12V με δυνατότητα χρήσης και κατά την διάρκεια της φόρτισης.

  Η συσκευή συνοδεύεται από μια πρακτική τσάντα ώμου καθημερινής χρήσης και μια ασφαλή ταξιδιωτική τσάντα μεταφοράς με όλα τα απαραίτητα και εγχειρίδιο οδηγιών σε 10 γλώσσες συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής, καθώς και ανταλλακτικό εξωτερικό φίλτρο σκόνης.

  Ο φορητός συμπυκνωτής AirSep FreeStyle διαθέτει την πιστοποίηση από την US Federal Aviation Administration’s (FAA) για χρήση εντός αεροσκάφους σε εθνικές και διεθνείς πτήσεις, μερικές από τις εταιρείες είναι: AirFrance, AmericanAirlines, Austrian, BritishAirways, Continental, DeltaAirlines, ChinaAirlines, EasyJet, KLM, Qantas, SAS, Swiss,Aegean, OlympicAir.

   

  AirSep Free Style 5_1

   

   

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Καθαρότητα Οξυγόνου

  90% ± 3%

  Μέγιστη Εισπνευστική Ροή

  3 liters/min

  Βάρος

  2kg

  Διαστάσεις

  21.8cm x 15.5cm x 9.1cm

  Υψόμετρο

  0m – 4000m

  Στάθμη Θορύβου

  <55dB

  Ηχητικοί Συναγερμοί

  Υψηλή πίεση, χαμηλή πίεση αναγνώριση άπνοιας , υψηλή θερμοκρασία, δυσλειτουργία συσκευής, χαμηλή φόρτιση μπαταρίας.

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296