« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

Υδροενεργά Επιθέματα Τραυμάτων

Υδροενεργά Επιθέματα ΤραυμάτωνΓια τη διαδραστική υγρή θεραπεία, ιδίως για τον καθαρισμό τραυμάτων και για την υποστήριξη της περιποίησης του τραύματος. Για τραύματα με κλινική εικόνα μόλυνσης η για χρόνια τραύματα ποικίλης αιτιολογίας, όπως η διαβητική γάγγραινα, έλκος κατάκλισης η έλκος των κάτω άκρων.
Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  TenderWet Plus. Προενεργοποιημένο με διάλυμα Ringer, έτοιμο προς χρήση, το επίθεμα αυτό χάρη στην αντισηπτική ουσία PHMB που βρίσκεται στον πυρήνα του από ασκορβικό φωσφορικό νάτριο διαθέτει αντιβακτηριακή δράση εμποδίζοντας την ανάπτυξη μικροβίων στο εσωτερικό του επιθέματος. Ενδείκνυται για υγρή θεραπεία διάρκειας έως και 72 ωρών.
  Οι ρίγες σιλικόνης εμποδίζουν την πρόσφυση στο τραύμα, ενώ ο πυρήνας από ασκορβικό φωσφορικό νάτριο ρυθμίζει τη δραστηριότητα των μεταλλοπρωτεϊνασών της εξωκυττάριας ουσίας επιταχύνοντας τη θεραπεία χρόνιων τραυμάτων που παρουσιάζουν στασιμότητα κατά την επούλωση.

  Sorbalgon. Για την περιποίηση παντός τύπου εξωτερικών τραυμάτων, ιδίως για αιμορραγικά και εξιδρωματικά τραύματα καθώς ο σχηματισμός τζελ επιταχύνει την επούλωση τους πχ για φλεβικά έλκη των κάτω άκρων, έλκη από κατάκλιση, αποστήματα, δοθιήνες, εγκαύματα καθώς και για τραύματα που επουλώνονται δύσκολα μετά από ατύχημα ή χειρουργική αφαίρεση όγκων. Για θεραπεία βαθιών τραυμάτων και συριγγίων διατίθεται το κορδόνι Sorbalgon T.

  PermafoamCavity. Για την θεραπεία κοίλων τραυμάτων μεγάλου βάθους. Το λεπτό απαλό υλικό με ειδική διάτρητη δομή επιτρέπει πολλαπλές δυνατότητες πτύχωσης ώστε να προσαρμόζεται ακριβώς στο τραύμα και να διασφαλίζει την εκροή των εκκρίσεων.

  PermafoamConcave. Για θεραπεία τραυμάτων σε μηρούς, γόνατα και αγκώνες. Σε ειδικό σχήμα που διαθέτει περίγραμμα από υποαλλεργική κολλητική μεμβράνη για να στερεώνεται με ευκολία και ασφάλεια.

  PermafoamSacral. Το ειδικό σχήμα του ενδείκνυται για τη θεραπεία τραυμάτων στην περιοχή του ιερού οστού. Διαθέτει περίγραμμα από υποαλλεργική κολλητική μεμβράνη για ασφαλή στερέωση.

  PermafoamComfort. Για ασφαλή στερέωση, αδιαπέραστη από μικρόβια, το Permafoam διατίθεται με περίγραμμα από υποαλλεργική αυτοκόλλητη μεμβράνη.

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296