« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

Υγρό Οξυγόνο

Υγρό ΟξυγόνοΘεραπεία Mε Yγρό Oξυγόνο FreeLox. Η εταιρεία Oxygenium έχοντας ως προτεραιότητα την κάλυψη της ανάγκης των ασθενών-πελατών της, επεκτείνοντας τις συνεργασίες της μπορεί και παρέχει υγρό οξυγόνο με το σύστημα θεραπείας FreeLox.
Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
  • Περιγραφή

    Θεραπεία Mε Yγρό Oξυγόνο FreeLox.

    Η εταιρεία Oxygenium έχοντας ως προτεραιότητα την κάλυψη της ανάγκης των ασθενών-πελατών της, επεκτείνοντας τις συνεργασίες της μπορεί και παρέχει υγρό οξυγόνο με το σύστημα θεραπείας FreeLox.

    Η θεραπεία με υγρό οξυγόνο βασίζεται στην αποθήκευση οξυγόνου σε θερμοκρασία υπό τους -187°C, όπου επιτυγχάνεται σημαντική μείωση του όγκου του. Σύμφωνα με τις φυσικοχημικές ιδιότητες του οξυγόνου: 1 lit υγρού Ο2 αντιστοιχεί σε περίπου 86 0lit αερίου Ο2. Το σύστημα θεραπείας οξυγόνου FreeLox παρέχει την ροή του οξυγόνου που συστήνει ο θεράπον ιατρός για συγκεκριμένο ελάχιστο χρόνο ανά ημέρα.

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296