« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

ResMed AirFit F20 Quiet Στοματορινική μάσκα

ResMed AirFit F20 Quiet Στοματορινική μάσκαΣτοματορινική μάσκα ResMed AirFit ™ F20 Quiet, σχεδιασμένη να προσφέρει άνεση και εύκολη εφαρμογή.

Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  Η ResMed AirFit ™ F20 Quiet είναι μια συμπαγής μάσκα πλήρους προσώπου που προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή. Κατάλληλο για άτομα που αναπνέουν από το στόμα τους. Άνεση και οπτική ελευθερία. 86% των ασθενών προτιμούν τη σφραγίδα της AirFit F20 Quiet από την τρέχουσα κορυφαία στην αγορά μάσκα προσώπου1.

   

  Βασικά χαρακτηριστικά:

   

  Εξαιρετική εφαρμογή: εύκολο στη χρήση, το AirFit F20 Quiet έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια στιβαρή σφραγίδα για άτομα όλων των σχημάτων, μεγεθών. Στην πραγματικότητα, μελέτες δείχνουν ότι ταιριάζει στο 96,5% των ανθρώπων που το δοκιμάζουν.

  Άνεση: το προηγμένο μαξιλάρι σιλικόνης InfinitySeal ™ προσαρμόζεται στις κινήσεις σας για μεγάλη άνεση και ασφάλεια όλη τη νύχτα.

  Εύκολο στη χρήση: μαγνητικά κλιπ για γρήγορη τοποθέτηση. Όσον αφορά τη σταθερότητα και την ευκολία χρήσης, η πλειονότητα των ασθενών προτιμά το AirFit F20 Quiet  από την τρέχουσα κορυφαία στην αγορά στοματορινικής μάσκας.

  Οπτική ελευθερία: ο σχεδιασμός του κάτω πλαισίου των ματιών παρέχει μέγιστη οπτική ελευθερία και ελάχιστη επαφή με το πρόσωπο. Με απεριόριστη όραση, μπορείτε να δείτε περισσότερα, να κάνετε περισσότερα και να αισθανθείτε υπέροχα.

  Επιπλέον κίνηση: Το εύκαμπτο πλαίσιο με επένδυση από ύφασμα προσφέρει εύρος εφαρμογής ενώ προσθέτει άνεση.

  Εξαερισμός QuietAir ™: ο εξαεριστήρας ResMed QuietAir ελαχιστοποιεί τον θόρυβο και διασκορπίζει απαλά τον εκπνεόμενο αέρα, κάνοντας τις πιο ήσυχες μάσκες.

  Πλήρες πρόσωπο: μια μάσκα πλήρους προσώπου είναι μια έξυπνη επιλογή εάν αναπνέετε από το στόμα σας όταν κοιμάστε.

  Αποτελεσματική θεραπεία: δοκιμασμένη για να επιτύχει έως και την υψηλότερη πίεση θεραπείας, θεραπείες δύο επιπέδων και NIV καθώς και την τυπική CPAP. Η αξιόπιστη InfinitySeal, η προηγμένη τεχνολογία και η εξαιρετική εφαρμογή της μάσκας βοηθούν στη διασφάλιση μιας πιο χαλαρωτικής εμπειρίας θεραπείας.

  Καινοτόμος: αποτελεσματική, φιλική προς το χρήστη θεραπεία βασισμένη σε πρωτοποριακές τεχνολογίες, εκτεταμένες δοκιμές χρηστών και προσεκτική σχεδίαση.

   

  Διαθέσιμα μεγέθη:

  REF 64010: AirFit F20 Quiet Small
  REF 64011: AirFit F20 Quiet Medium
  REF 64012: AirFit F20 Quiet Large

  Aρχεία

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296