« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

ResMed AirFit F10 For Her (Γυναικεία) Στοματορινική μάσκα

ResMed AirFit F10 For Her (Γυναικεία) Στοματορινική μάσκαΣτοματορινική μάσκα ResMed AirFit F10 For Her σχεδιασμένη απο τον ομώνυμο οίκο αποκλειστικά για γυναίκες.

Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  H ResMed AirFit ™ F10 For Her είναι η γυναικεία έκδοση  προσφέροντας την ίδια άνεση και αξιοπιστία με τις παραδοσιακές μας μάσκες πλήρους προσώπου, αλλά σε ένα ελαφρύ, συμπαγές σχεδιασμό. Άνετο, βολικό, ήσυχο και εύκολο στη χρήση.

   

  Άνετα: το μαλακό μαξιλάρι Spring Air ™ και η βελτιωμένη κεφαλή SoftEdge ™ είναι απαλά στο δέρμα σας και αφήνουν λιγότερα σημάδια στο πρόσωπο. Το μοναδικό πλαίσιο και το κάλυμμα της μάσκας παρέχουν ανώτερη σταθερότητα και απόδοση.

  Ήσυχο: η πιο αθόρυβη συμπαγής μάσκα στην κατηγορία full face (στοματορινικες).

  Βολικό: τα κουμπιά γρήγορης απελευθέρωσης σημαίνουν ότι δεν χρειάζεται πλέον να αφαιρείτε τη μάσκα σας κάθε φορά που απομακρύνεστε από τη μηχανή θεραπείας σας. Είναι εύκολο να αποσυνδέσετε τη μάσκα σας από τη σωλήνωση εάν χρειαστεί να σηκωθείτε κατά τη διάρκεια της νύχτας ή να συλλέξετε κάτι από το δωμάτιο.

  Προτιμώμενη: μια μελέτη που συνέκρινε την κορυφαία, μάσκα πλήρους προσώπου στην αγορά με το AirFit F10 For Her  διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι ασθενείς προτιμούσαν τη εφαρμογή της AirFit F10 For Her .

  Εύκολο στη χρήση: διαβάστε, παρακολουθήστε τηλεόραση,  με την  AirFit F10 For Her , μπορείτε να φοράτε γυαλιά και να απολαύσετε μια αδιάκοπη οπτική όψη ενώ φοράτε τη μάσκα σας.

  Φιλικό προς το χρήστη: το AirFit F10 For Her έχει μόνο τέσσερα μέρη, επομένως είναι γρήγορο και εύκολο να συναρμολογηθεί και να καθαριστεί.

   

  Διαθέσιμα μεγέθη:

  REF 63148: AirFit F10 XSmall
  REF 63149: AirFit F10 Small
  REF 63150: AirFit F10 Medium

   

  Aρχεία

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296