« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

ResMed AirFit F10 Στοματορινική μάσκα

ResMed AirFit F10 Στοματορινική μάσκαΣτοματορινική μάσκα ResMed AirFit ™ F10 για CPAP-BiPAP.

Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  H ResMed AirFit ™ F10 προσφέρει την ίδια άνεση και αξιοπιστία με τις παραδοσιακές μας μάσκες πλήρους προσώπου, αλλά σε ένα ελαφρύ, συμπαγές σχεδιασμό. Άνετο, βολικό, ήσυχο και εύκολο στη χρήση.

  Άνετα: το μαλακό μαξιλάρι Spring Air ™ και η βελτιωμένη κεφαλή SoftEdge ™ είναι απαλά στο δέρμα σας και αφήνουν λιγότερα σημάδια στο πρόσωπο. Το μοναδικό πλαίσιο και το κάλυμμα της μάσκας παρέχουν ανώτερη σταθερότητα και απόδοση.

  Ήσυχο: η πιο αθόρυβη συμπαγής μάσκα στην κατηγορία full face (στοματορινικες).

  Βολικό: τα κουμπιά γρήγορης απελευθέρωσης σημαίνουν ότι δεν χρειάζεται πλέον να αφαιρείτε τη μάσκα σας κάθε φορά που απομακρύνεστε από τη μηχανή θεραπείας σας. Είναι εύκολο να αποσυνδέσετε τη μάσκα σας από τη σωλήνωση εάν χρειαστεί να σηκωθείτε κατά τη διάρκεια της νύχτας ή να συλλέξετε κάτι από το δωμάτιο.

  Προτιμώμενη: μια μελέτη που συνέκρινε την κορυφαία, μάσκα πλήρους προσώπου στην αγορά με το AirFit F10 διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι ασθενείς προτιμούσαν τη εφαρμογή της AirFit F10.

  Εύκολο στη χρήση: διαβάστε, παρακολουθήστε τηλεόραση,  με την  AirFit F10, μπορείτε να φοράτε γυαλιά και να απολαύσετε μια αδιάκοπη οπτική όψη ενώ φοράτε τη μάσκα σας.

  Φιλικό προς το χρήστη: το AirFit F10 έχει μόνο τέσσερα μέρη, επομένως είναι γρήγορο και εύκολο να συναρμολογηθεί και να καθαριστεί.

   

  Διαθέσιμα μεγέθη:

  REF 63113: AirFit F10 Small
  REF 63114: AirFit F10 Medium
  REF 63115: AirFit F10 Large

   

  Aρχεία

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296