« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

PARI JuniorBOY® SX

PARI JuniorBOY® SXPARI JuniorBOY® SX Το έξυπνο σύστημα – ευέλικτο και φιλικό προς τους μικρούς ασθενείς. Το PARI JuniorBOY® SX αποτελεί μια καλή επιλογή θεραπείας με εισπνοές για βρέφη και παιδιά κάτω των 4 ετών.

Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  Το έξυπνο σύστημα – ευέλικτο και φιλικό προς τους μικρούς ασθενείς.

  Τα παιδιά δεν είναι μικροί ενήλικες. Το PARI JuniorBOY® SX αποτελεί μια καλή επιλογή θεραπείας με εισπνοές για παιδιά κάτω των 4 ετών και βρέφη, από τον πρώτο κιόλας μήνα της ζωής τους. Η βρεφική μάσκα ΒΑΒΥ και η περιστρεφόμενη υποδοχή με γωνία ΒΑΒΥ εξασφαλίζουν άνετη νεφελοποίηση σε καθιστή ή ύπτια θέση. Ο νεφελωτήρας PARI LC SPRINT® δημιουργεί πολύ μικρά σταγονίδια, κατάλληλα για τους μικρούς αεραγωγούς των μικρότερων σε ηλικία ασθενών.

   

  Ιδανικό για τους πολύ μικρούς ασθενείς:

  • Μικρή διάρκεια νεφελοποίησης, λιγότερο από 7 λεπτά για 2,5ml διαλύματος εισπνοών*
  • Ναλώσιμα για βρέφη από τους πρώτους μήνες ζωής: Βρεφική μάσκα ΒΑΒΥ, περιστρεφόμενη υποδοχή με γωνία ΒΑΒΥ.
  • Αποτελεσματική νεφελοποίηση με τον νεφελωτήρα PARI LC SPRINT® Junior και μικροσκοπικά σταγονίδια για τους μικρούς αεραγωγούς των βρεφών και των παιδιών.
  • Δεν απαιτείται κάποια ειδική τεχνική εισπνοών.

  *Σαλβουταμόλη

  Ροή εισπνοών 12λίτρα/λεπτό (παιδιά), μέτρηση με συσκευή Malvern Mastersizer X (υπολογισμός σύμφωνα με το μοντέλο Fraunhofer) στους 23 βαθμούς C και σε σχετική υγρασία 50%. Νεφελοποιημένη ουσία: 0,9% NaCI (5ml).

   

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296