« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

ResMed AirFit N20 (For Her)

ResMed AirFit N20 (For Her)Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  ResMed AirFit N20 For Her

  Η ResMed AirFit ™ N20 For Her είναι μια συμπαγής ρινική μάσκα που προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή.  Είναι κατάλληλη για άτομα που αναπνέουν από τη μύτη τους.  Προσφέρει άνεση και ελευθερία χάρη στην πρωτοποριακή  τεχνολογία και τον προσεκτικό σχεδιασμό.

  Σε μια διεθνή μελέτη, το AirFit N20 For Her  ταιριάζει στο 99,4% όλων των ασθενών. Χάρη στο πρωτοποριακό μαξιλάρι σιλικόνης, η ResMed AirFit N20  For Her  έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια στιβαρή σφραγίδα για όλα τα σχήματα, τα μεγέθη του προσώπου.  Tο προηγμένο μαξιλάρι σιλικόνης  InfinitySeal ™ προσαρμόζεται στις κινήσεις σας για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια όλη τη νύχτα. Ο σχεδιασμός κάτω από το πλαίσιο των ματιών παρέχει σταθερότητα, ελάχιστη επαφή με το πρόσωπο και απεριόριστη όραση, ώστε να μπορείτε να βλέπετε περισσότερα, να κάνετε περισσότερα και να αισθάνεστε υπέροχα. Το εύκαμπτο πλαίσιο είναι απρόσκοπτη επενδυμένο με βελούδινα υφάσματα, ώστε να είναι απαλό στο δέρμα σας και να παραμένει άνετο όλη τη νύχτα.

  Μεγέθη:

  • Small REF: 63516 For Her

   

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296