« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

ResMed AirFit N30 (Small-Medium-Wide)

ResMed AirFit N30 (Small-Medium-Wide)Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  ResMed AirFit N30

  H ResMed AirFit N30 αποτελεί την νέα πρόταση της ResMed. Είναι μια μικρή και ήσυχη μάσκα, που έχει σχεδιαστεί να είναι άνετη και εύκολη στην χρήση. Το καμπυλωτό μαξιλαράκι είναι μικρό όπως τα ρινικά μαξιλαράκια με την διαφορά ότι δεν μπαίνει στα ρουθούνια αλλά  φωλιάζει ακριβώς από κάτω τους.

  Ελευθερία στη μύτη σας

  Ο σχεδιασμός της AirFit N30, επικάθεται απαλά κάτω από τα ρουθούνια σας και όχι μέσα σε αυτά ή επάνω στην μύτη σας. Η ελαχιστοποίηση της επαφής με την μάσκα δείχνει ωραία σε αίσθηση και σε άνεση και αποχαιρετά τα ενοχλητικά κόκκινα σημάδια που αφήνουν οι κλασσικές ρινικές μάσκες.

  Διάχυση και ήσυχος αερισμός

  Η AirFit N30 είναι ήσυχη λόγω της  διάχυσης του αέρα μέσω του συστήματος QuietAir™. Εάν είστε ευαίσθητοι στον θόρυβο ή θέλετε να κοιμάστε κοντά με τον σύντροφό σας, η διακριτική AirFit N30 αποτελεί μια ιδανική λύση.

  Η AirFit N30 είναι εύκολη στην εφαρμογή και στην χρήση. Οι μικρές καμπύλες της σιλικόνης επικάθνται φυσικά κάτω από την μύτη για μια πρωτοποριακή εφαρμογή. Ο ρυθμιζόμενος κεφαλοδέτης σφίγγει και ξεσφίγγει χωρίς κόπο και είναι κατασκευασμένος από απαλά υλικά για επιπλέον άνεση στον ύπνο

  Μεγέθη:

  • Small: REF: 64222
  • Medium: REF: 64223
  • Small – Wide: REF: 64224

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296