« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

ResMed AirSense 10 Cleanable Humidair

ResMed AirSense 10 Cleanable HumidairΟ υγραντήρας ResMed AirSense 10 Cleanable Humidair είναι πολύ εύκολος στη χρήση και ενσωματώνεται άψογα με τη συσκευή CPAP- BiPAP.

Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  Θερμαινόμενος υγραντήρας AirSense 10

  Έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνεται άψογα με τη συσκευή και να προσφέρει ανακούφιση από την ξηρότητα και τη συμφόρηση.

  Ο υγραντήρας ResMed HumidAir είναι απίστευτα απλός στη χρήση. Η συσκευή ανιχνεύει αυτόματα τη σύνδεση του. Μόλις τον γεμίσετε με νερό και το συνδέσετε, είστε έτοιμοι. Το επίπεδο υγρασίας και θερμότητας μπορεί να ρυθμιστεί από το menu του χρήστη ώστε να ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Επίσης τα μέρη του υγραντήρα μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριο πιάτων.

  HumidAir REF: 37300

  Για επιπλέον άνεση προσθέστε τον θερμαινόμενο σωλήνα ClimateLineAir. Εάν συνεχίσετε να έχετε ξηρή μύτη ή στόμα ή υγρασία στη μάσκα σας, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα θερμαινόμενο σωλήνα ClimateLineAir. Ο υγραντήρας HumidAir σε συνδυασμό με το ClimateLineAir σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μια ροή ελεγχόμενης θερμοκρασίας, υγρού αέρα όλη τη νύχτα, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη άνεση στην θεραπεία, χάρη στο ενισχυμένο σύστημα ελέγχου Climate Control της ResMed.

  REF: 37296

  Aρχεία

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296