« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

ResMed Pixi (Pediatric)

ResMed Pixi (Pediatric)Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  ResMed Pixi 

  Η παιδιατρική μάσκα Pixi ™ σχεδιάστηκε με τη συνεργασία ειδικών παιδιατρικής υγείας για να βοηθήσει τα παιδιά ηλικίας δύο έως επτά ετών να προσαρμοστούν στη θεραπεία της άπνοιας στον ύπνο. Λαμβάνοντας υπόψη τη δομή των οστών, τα χαρακτηριστικά του προσώπου και την ευαισθησία του δέρματος των παιδιών, η Pixi ™  προσφέρει ελάχιστη πίεση στο πρόσωπο και ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών άνεσης και ασφάλειας που σας παρέχει μια θετική εμπειρία θεραπείας για το παιδί σας.

  Φιλικό προς τα παιδιά. Ο ειδικός σχεδιασμός της κεφαλής κάθεται μακριά από τα μάτια και τα αυτιά του παιδιού για να μειώσει τον ερεθισμό και να προσφέρει μια καθαρή οπτική όψη, βοηθώντας στην ανακούφιση της ταλαιπωρίας και των αισθήσεων της κλειστοφοβίας.

  Το λεπτό μαξιλάρι σιλικόνης της Pixi ™  είναι μαλακό και άνετο για ελαχιστοποίηση της πίεσης σε μαλακά πρόσωπα χωρίς να επηρεάζεται η στεγανότητα ή η αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

  Η  Pixi ™  διαθέτει δυο θέσεις στερέωσης σωληνώσεων και έναν ελαφρά ελαφρύ σωλήνα σπιράλ που τεντώνεται και λυγίζει εύκολα, οπότε δεν θα πιαστεί ούτε θα σύρεται καθώς το παιδί σας κινείται κατά τη διάρκεια του ύπνου.

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296