« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

S9 AUTOSET – ResMed

S9 AUTOSET – ResMedΤο Auto-CPAP S9 AutoSet™ τώρα ανιχνεύει και αντιδρά έξυπνα στα συμβάντα αποφραγμένου και ανοικτού αεραγωγού.

Κατηγορία: .
 • Περιγραφή

  Όντας συσκευή CPAP αυτόματης ρύθμισης (Auto-CPAP), το S9 AutoSet™ προσαρμόζει την πίεση θεραπείας ώστε να ταιριάζει στις προσωπικές ανάγκες καθενός αναπνοή προς αναπνοή, νύχτα προς νύχτα βελτιώνοντας τόσο την άνεση όσο και τη συμμόρφωση.

  Η ResMed έχει διατηρήσει όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά του προηγούμενου AutoSet ( AUTO-CPAP), βελτιστοποίησε τη βαθμολόγηση των συμβάντων και επανεισάγει την ανίχνευση κεντρικής άπνοιας χρησιμοποιώντας την τεχνική FOT (Forced Oscillation Technique – Τεχνική εξαναγκασμένης ταλάντωσης) που αντιδρά στα συμβάντα. Το Auto-CPAP S9 AutoSet™ τώρα ανιχνεύει και αντιδρά έξυπνα στα συμβάντα αποφραγμένου και ανοικτού αεραγωγού.

  Σε συνδυασμό με τις τεχνολογίες Easy-Breathe EPR, ClimateControl και Easy-Breathe αθόρυβης λειτουργίας, έχετε το βέλτιστο συνδυασμό χαρακτηριστικών που ενισχύουν τη συμμόρφωση, βελτιωμένη κλινική επιτυχία και περισσότερα στοιχεία για τον ασθενή.

  Προαιρετικά διατίθεται ο θερμαινόμενος υγραντήρας 5i o oποίος ενσωματώνεται στην συσκευή S9 Autoset με σκοπό να αντιμετωπίσει προβλήματα ξηρότητας στην μύτη, στο στόμα ή στον λαιμό, συμπτώματα αντίστοιχα του κρυώματος όπως καταρροή και ερεθισμό στα μάτια, φταρνίσματα και αίσθηση ότι ο αέρας είναι παγωμένος.

  Μέσω του προαιρετικού εξαρτήματος DC/DC Converter 24V/90W μπορείτε να λειτουργείτε την συσκευή S9 Autoset, ακόμη και μαζί με τον υγραντήρα H5i και το ClimateLine, παίρνοντας ρεύμα από πηγή τροφοδοσίας 12V ή 24V DC από αυτοκίνητο, σκάφος ή οποιοδήποτε άλλο μέσο με μπαταρία.

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Διαστάσεις

  Υ153mm-Β140mm-Π86mm

  Βάρος

  810 gr

  Στάθμη Θορύβου

  24-26dBA

  Εύρος τιμών πίεσης λειτουργίας

  4-20cm H20

  Εύρος τιμών παροχής ρεύματος

  100-240vV, 50-60Hz

  Τυπική κατανάλωση ισχύος

  70W (80VA)

  Μέγιστη κατανάλωση ισχύος

  110W(120VA)

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 6975-901296