« Επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα

Sefam EcoStar Auto CPAP

Sefam EcoStar Auto CPAPΗ αναπνευστική συσκευή CPAP αυτόματης ρύθμισης (APAP) EcoStar™ Auto κυκλοφόρησε σε πανευρωπαϊκό επίπεδο την άνοιξη του 2015 από τον Γαλλικό οίκο SEFAM, ενός από τους παλαιότερους κατασκευαστές αναπνευστικών συσκευών με έτος ίδρυσης το 1985.

Εποικοινωνηστε μαζί μας

Κατηγορία: .

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/oxygenium.gr/public_html/wp-content/themes/xmarket/woocommerce/single-product/meta.php on line 21
Επικοινωνήστε
 • Περιγραφή

  Υψηλή ποιότητα κατασκευής Γαλλικών προδιαγραφών.

  Το εντυπωσιακά χαμηλό της βάρος (μόλις 750 gr), το μικρό της μέγεθος, η υψηλή ποιότητα κατασκευής Γαλλικών προδιαγραφών και ο μετασχηματιστής ρεύματος παγκόσμιας εμβέλειας σε συνδυασμό με την ελκυστική της τιμή καθιστούν την συσκευή EcoStar™ Auto μία εξαιρετική επιλογή για τους πάσχοντες από το Σύνδρομο Άπνοιας στον Ύπνο (ΣΑΥ).

  Μία σειρά σπουδαίων δυνατοτήτων και τεχνολογιών ενισχύουν τα παραπάνω όπως οι εξής:

  • Αυτόματο καλιμπράρισμα (Specific auto- calibration) για την αποτελεσματικότερη σύνδεση της συσκευής EcoStar™ Auto με οποιαδήποτε μάσκα και οποιασδήποτε διαμέτρου κύκλωμα ακόμα και με το νεώτερο εξαιρετικά ελαφρύ, εύκαμπτο και λεπτό κύκλωμα των 15mm.
  • Calibration comfort” για την διευκόλυνση της εκπνοής κατά την διάρκεια της ράμπας.
  • Καταγραφή αναλυτικών δεδομένων μέχρι και για 365 ημέρες με επιπλέον δυνατότητα ανίχνευσης κεντρικών απνοιών βασισμένης στο υπερσύγχρονο πρόγραμμα DreamStar Analyze 4.0.
  • Αυτόματη έναρξη και διακοπή θεραπείας (AutoON).
  • Προαιρετικά ενσωματωμένος θερμαινόμενος υγραντήρας GKH2O για αντιμετώπιση πιθανών συμπτωμάτων από την χρήση CPAP όπως ξηρότητα στο στόμα, καταρροή στη μύτη, μπούκωμα, ρινορραγία, αίσθηση παγωμένου αέρα και φτερνίσματα.
  • Εγγύηση: 2 έτη.

   


  Aρχεία

 • Επιπρόσθετες Πληροφορίες
  Διαστάσεις

  202mm x 145mm x 79mm

  Βάρος

  750gr

  Τροφοδoτικό

  13 volt

  Στάθμη θορύβου

  27,5 dBA (10cmH2O)

  Εύρος τιμών πίεσης λειτουργίας

  4cmH₂O έως 20cmH₂O ±0,5 cmH₂O η συσκευή μπορεί να ρυθμιστεί ανά 0,5 cmH₂O

  Ισχύς

  25W(χωρίς τον υγραντήρα)

  Θερμοκρασία λειτουργίας

  +5°C to +35°C

  Ρύθμιση Ράμπας

  5 – 45 min

  Υγρασία λειτουργίας

  10 to 95%

  Κύκλωμα

  22mm

24 Ώρες Εξυπηρέτηση - 210 724 2106 / 6975-901296